Valencia CF02 noviembre 2019

Rodrigo Moreno: “Després del descans vam fer un pas avant i vam meréixer la victòria”

El davanter internacional va donar la seua quarta assistència en LaLiga esta temporada, en esta ocasió per al gol de la victòria de Maxi Gómez

No va parar de barallar cada pilota com si fóra l'últim, de moure's entre línies buscant espais amb els quals ajudar l'equip a remuntar el gol inicial del RCD Espanyol, i de les botes de Rodrigo Moreno va eixir el centre precís que va convertir Maxi Gómez amb una cabotada preciosa per a certificar el 1-2 definitiu. És la seua quarta assistència en LaLiga en el que va de curs. Una victòria que l'ariet internacional va valorar a la conclusió del partit.

Bon partit per a aconseguir un triomf important en LaLiga.

Sí, sabíem que les victòries en lliga són molt atapeïdes, és difícil guanyar partits, sobretot fora de casa. Ells venien d'una ratxa negativa i van eixir amb tot, potser ens va faltar una mica d'intensitat en la primera part. És veritat que entre línies estàvem fent situacions de perill, va faltar una mica de precisió en la part final, però eixim amb una actitud millor en la segona part i vam meréixer la victòria.

Han sigut dues parts molt diferents, us demanava Celades més intensitat?

Ens va faltar un pelín d'intensitat en els primers minuts, és veritat que vam tindre algun acostament perillós com el de Cheryshev, però ens va faltar acabar bé la jugada, els centres laterals eren curts, no arribaven els rematadores, i en la segona meitat, l'actitud va ser molt millor, vam fer un pas avant i és molt important la victòria.

Se li ha vist jugar molt entre línies, retardant la seua posició.

Amb Celades, igual que amb Marcelino, encara que potser ara més, estic jugant més com un mediapunta o tercer migcampista més que punta realment, si no, ens falta un enllaç entre el mig camp i la defensa i l'atac. Intente fer tan bé com siga possible per a l'equip, ha sigut un bon partit per part de tots, un grandíssim de Maxi, un gran llançament de penal de Dani i encantadísimo de la victòria.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.